Koffie Balie 12 min WC 24/7
Beveiligde betaalomgeving

Parkeren

Shuttle Premium

Autosleutel mee op reis? Geen probleem! Standaard bewaren wij de autosleutel veilig in een sleutelkluis en onnodig rijden met uw voertuig is bij ons uitgesloten. Geniet het toch uw voorkeur om de sleutel mee te nemen op reis? Dat is zeker mogelijk, boekt u desgewenst Shuttle Premium. U kunt dan zelf parkeren op aanwijzing van ons personeel en de sleutel meenemen op reis.

Shuttle premium parkeren

U parkeert uw auto bij de receptie, u geeft uw sleutels af aan een medewerker en hij of zij parkeert uw auto op ons terrein.

Shuttle premium parkeren

Onze gratis shuttlebus staat 24/7 voor u klaar en kent een flexibel rijschema. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk bij Schiphol bent.

Shuttle premium parkeren

Bij terugkomst word u weer opgehaald met onze shuttlebus en afgezet bij ons terrein. Hier haalt u uw sleutels weer op en wensen wij u een fijne dag!

Shuttle service

Ons team medewerkers staat 24/7 klaar om u een goede start van uw vakantie of zakentrip te bezorgen. Mail ons wanneer u vragen heeft. In slechts 12 minuten brengen we u met onze gratis shuttlebus naar de juiste vertrekhal. Ga snel en zorgeloos op reis met 247 Parking. Ook deze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Andere services

Bij 247 Parking bieden we u graag alles wat u nodig heb om comfortabel op reis te gaan. Daarom hebben wij onder andere een bemande receptie, gratis koffie en is er in het pand een WC aanwezig. Alles om comfortabel verder te reizen.

Parkeren

Shuttle Parkeren Buiten - Sleutel Houden

Bij de parkeer optie Shuttle Premium kunt u uw auto bij ons parkeren op onze binnen parkeerplaats. Uw sleutel neemt u mee op reis. Liever overdekt parkeren? Boek dan de optie Shuttle Overdekt.

Veilig zelf parkeren op ons buiten parkeerterrein; Uw autosleutel neemt U mee op reis

Adres: Middenweg 29a 1432 DE Aalsmeer

Telefoon: +31 (0)6 14602360

Aanmaken

Account registratie

Maak eenvoudig een account aan