Shuttle Premium

Autosleutel mee op reis? Geen probleem! Standaard bewaren wij de autosleutel veilig in een sleutelkluis en onnodig rijden met uw voertuig is bij ons uitgesloten. Geniet het toch uw voorkeur om de sleutel mee te nemen op reis? Dat is zeker mogelijk, boekt u desgewenst Shuttle Premium. U kunt dan zelf parkeren op aanwijzing van ons personeel en de sleutel meenemen op reis.

Regel direct uw
parkeerplaats

Shuttle service

Ons team medewerkers staat 24/7 klaar om u een goede start van uw vakantie of zakentrip te bezorgen. Mail ons wanneer u vragen heeft. In slechts 12 minuten brengen we u met onze gratis shuttlebus naar de juiste vertrekhal. Ga snel en zorgeloos op reis met 247 Parking. Ook deze service is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Andere services

Bij 247 Parking bieden we u graag alles wat u nodig heb om comfortabel op reis te gaan. Daarom hebben wij onder andere een bemande receptie, gratis koffie en is er in het pand een WC aanwezig. Alles om comfortabel verder te reizen.

Bij de parkeer optie "Shuttle Buiten - Sleutel houden" kunt u uw auto bij ons parkeren op onze buiten parkeerplaats en uw sleulel houden. Deze is goed beveiligd en er zijn 24/7 mensen aanwezig op dit terrein. Niks om u zorgen over te maken dus.

Shuttle Parkeren Buiten - Sleutel Houden

Veilig zelf parkeren op ons buiten parkeerterrein; Uw autosleutel neemt U mee op reis

Adres: Middenweg 29a 1432 DE Aalsmeer

Telefoon: +31 (0)6 14602360

Reserveer

Heeft u uw auto liever overdekt staan? Maak gebruik van onze service overdekt parkeren optie

Account

Maak eenvoudig een account aan

Account registreren