Koffie Balie 12 min WC 24/7
Beveiligde betaalomgeving

Op zoek naar een

parkeerplek op Schiphol?

Maak gebruik van het 247 Parking parkeerterrein aan de Middenweg 6 in Aalsmeer. Het terrein is dag en nacht geopend en beveiligd. Met onze shuttle service reist u gratis en eenvoudig van en naar Schiphol.

Zorgeloos op reis met 247 Parking.

Parkeer direct

Parkeren S

Shuttle Parkeren

Onze parkeerlocatie is uitstekend bereikbaar. U vindt ons direct naast de N201, onderaan de afrit. Ons terrein is voorzien van permanente camerabewaking en er is altijd personeel aanwezig: een veilige gedachte. We helpen u met uw bagage, parkeren uw auto en zorgen dat u op tijd wordt afgezet bij de vertrekhal en, als u weer terug bent, wordt opgehaald bij de vertrekhal. Uw auto staat dan weer voor u klaar. Onze tarieven zijn gunstig, onze service uitstekend. U kunt vooraf (online) betalen, of ter plekke aan onze servicebalie.

Shuttle parkeren

U parkeert uw auto bij de receptie, u geeft uw sleutels af aan een medewerker en hij of zij parkeert uw auto op ons terrein.

Shuttle parkeren

Onze gratis shuttlebus staat 24/7 voor u klaar en kent een flexibel rijschema. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk bij Schiphol bent.

Shuttle parkeren

Bij terugkomst word u weer opgehaald met onze shuttlebus en afgezet bij ons terrein. Hier haalt u uw sleutels weer op en wensen wij u een fijne dag!

Profiteer van onze betrouwbare shuttleservice

Onze medewerkers staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos op vakantie of zakenreis gaat. Onze gratis shuttlebus brengt u in slechts 12 minuten naar de Vertrekhal.

Ook aan al het andere is gedacht

Bij 247 Parking willen we niets liever dan dat u zorgeloos en comfortabel op reis kunt gaan. Met vragen kunt u bij onze receptie terecht, er is dag en nacht iemand aanwezig om u verder te helpen. Natuurlijk kunt u genieten van een gratis kopje koffie en zijn er de nodige toiletvoorzieningen.

Shuttle parkeren

Standaard

Als u kiest voor Shuttle Standaard, parkeren wij uw auto bij ons op het parkeerterrein. Uw sleutel blijft dan bij ons in de kluis.

Liever uw sleutels meenemen? Kies dan voor Shuttle Plus.


Boek met onze
247 Parking-app

U heeft alles in de hand

Met de parkeer-app van 247 Parking heeft u uw auto letterlijk altijd binnen handbereik. U reserveert snel en eenvoudig binnen 30 seconden uw parkeerplaats. U profiteert van doorlopende acties en kortingen. En met de optionele GPS tracking-mogelijkheid weet u altijd precies waar uw auto is. Download de app nu bij Google Play of in de App Store.

De 247 Parking app