Koffie Balie 12 min WC 24/7
Beveiligde betaalomgeving

Op zoek naar een

parkeerplek op Schiphol?

Maak gebruik van het 247 Parking parkeerterrein aan de Middenweg 6 in Aalsmeer. Het terrein is dag en nacht geopend en beveiligd. Met onze shuttle service reist u gratis en eenvoudig van en naar Schiphol.

Zorgeloos op reis met 247 Parking.

Parkeer direct

Parkeren SL

Shuttle Parkeren Plus

Onze parkeerlocatie is uitstekend bereikbaar. U vindt ons direct naast de N201, onderaan de afrit. Ons terrein is voorzien van permanente camerabewaking en er is altijd personeel aanwezig: een veilige gedachte. We helpen u met uw bagage en zorgen dat u op tijd wordt afgezet bij de vertrekhal en als u weer terug bent, wordt opgehaald bij de vertrekhal. Uw auto staat dan weer voor u klaar. Onze tarieven zijn gunstig, onze service uitstekend. U kunt vooraf (online) betalen, of ter plekke aan onze servicebalie.

Shuttle Parkeren Plus

U parkeert u uw auto zelf bij ons op het parkeerterrein. Uw sleutel neemt u mee op reis.

Shuttle Parkeren Plus

Onze gratis shuttlebus staat 24/7 voor u klaar en kent een flexibel rijschema. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk bij Schiphol bent.

Shuttle Parkeren Plus

Bij terugkomst wordt u weer opgehaald met onze shuttlebus en afgezet bij ons terrein. Hier haalt u uw sleutels weer op en wensen wij u een fijne dag!

Profiteer van onze betrouwbare shuttleservice

Onze medewerkers staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om ervoor te zorgen dat u zorgeloos op vakantie of zakenreis gaat. Onze gratis shuttlebus brengt u in slechts 12 minuten naar de Vertrekhal.

Ook aan al het andere is gedacht

Bij 247 Parking willen we niets liever dan dat u zorgeloos en comfortabel op reis kunt gaan. Met vragen kunt u onze receptie terecht, er is dag en nacht iemand aanwezig om u verder te helpen. Natuurlijk kunt u genieten van een gratis kopje koffie en zijn er de nodige toiletvoorzieningen.

Shuttle Parkeren

Plus

Als u kiest voor Shuttle Plus, parkeert u uw auto zelf bij ons op het
parkeerterrein. Uw sleutel neemt u mee op reis.


Wilt u liever uw sleutel veilig achterlaten? Kies dan voor Shuttle Standaard.


Boek met onze
247 Parking-app

U heeft alles in de hand

Met de parkeer-app van 247 Parking heeft u uw auto letterlijk altijd binnen handbereik. U reserveert snel en eenvoudig binnen 30 seconden uw parkeerplaats. U profiteert van doorlopende acties en kortingen. En met de optionele GPS tracking-mogelijkheid weet u altijd precies waar uw auto is. Download de app nu bij Google Play of in de App Store.

De 247 Parking app