Koffie Balie 12 min WC 24/7
Beveiligde betaalomgeving

Op zoek naar een

parkeerplek op Schiphol?

Maak gebruik van het 247 Parking parkeerterrein aan de Sloterweg 299 in Badhoevedorp. Het terrein is dag en nacht geopend en beveiligd. Met onze shuttle service reist u gratis en eenvoudig van en naar Schiphol.

Zorgeloos op reis met 247 Parking.

Parkeer direct

247 Parking zet zich in voor de beste service en zorgt dat u onbezorgt en optijd uw vlucht haalt. Met onze standaard premium service weet u zeker dat voor, tijdens en na uw reis alles goed geregeld is.

Hoe werkt het?

247 - P+T - EXCELLENT TAXI

Wil je je auto op een eenvoudige en duurzame manier in de buurt van Schiphol parkeren? Door 247 EXCELLENT te gebruiken, kunt u uw auto veilig, dichtbij (5min) en betaalbaar parkeren aan de zuidkant van Schiphol, vanwaar u met een elektrische taxi naar Schiphol wordt gebracht.

Adres: Hoeksteen 74 2132 MS Hoofddorp Netherlands

Telefoon: +31881004444

Reserveer

Heeft u uw auto liever overdekt staan? Maak gebruik van onze service overdekt parkeren optie

Boek met onze
247 Parking-app

U heeft alles in de hand

Met de parkeer-app van 247 Parking heeft u uw auto letterlijk altijd binnen handbereik. U reserveert snel en eenvoudig binnen 30 seconden uw parkeerplaats. U profiteert van doorlopende acties en kortingen. En met de optionele GPS tracking-mogelijkheid weet u altijd precies waar uw auto is. Download de app nu bij Google Play of in de App Store.

De 247 Parking app